Alla inlägg under oktober 2014

Av bokstavsfamiljen - 14 oktober 2014 22:23

Finaste älsklingen fixade sen mysmiddag för två 

Älskar dessa sköna stunder vi lyckas hitta i den lätt kaotiska vardagen vi lever i

Av bokstavsfamiljen - 14 oktober 2014 13:38

Hittade en underbar sida på nätet eller snarare blev tipsad av min dotter :)

Dresslink.com nu är först beställningen gjord bara att hålla sig i skinnet ca 3veckor innan det kommer paket shit jag som är så kass på att vänta. Men 8varor för ca 350kr kan ju vara värt att vänta på,några klänningar,kjolar och lite smått och gott blev det denna första beställning. Lever kläderna upp till förväntning kommer jag bli en flitig stamgäst hittade jättefina lite ovanliga barnkläder och minstingen.

Känns lite sådär att beställa klänningar nu när hösten/vintern är på ingång men men nångång ska dom väl komma till användning om inte annat för att förföra mannen i kanske ;)

På tal om mannen i mitt liv,inte nog med att han köpt en Mac åt mig så har jag blivit lovad sen mysmiddag ikväll,god mat och förhoppningsvis gott vin efter vi nattat minsting. Härligt ibland är det skönt att bli bortskämd bara att slippa laga mat är ett stort plus,ska bli spännande att se vad han tänker koka ihop för nåt....

Av bokstavsfamiljen - 14 oktober 2014 12:00

Måndag fm och jag har precis kvicknat till liv efter ett 24timmarspass på jobbet. Efter en katastrofnatt är jag egentligen helt färdig men idag hade jag driv att komma upp tidigt,japp på kontoret stod min Mac färdiginstallerad o underbar :)

Min älskling är bäst i världen som jobbade hela dan o kvällen för att få den klar tills idag,nu återstår bara att JAG ska lära mig hur den fungerar...hmm jag är inte direkt tekniskt lagd men denna underbara lilla dator ska jag nog komma överens med förr eller senare.

Bye bye hp världen numera är det apple som gäller,fattades bara en mac nu har jag allt i apple.

Så vad händer denna vecka då...ska försöka iaf släpa mig 2ggr till gymmet hoppas hinna detta men man vet aldrig då denna vecka innebär härliga 72timmars arbetstid,plus personalmöte imorgon på min lediga dag,hrmf ska klämma in ett läkarbesök för sonen oxå och hoppas på den efterlängtade medicinen!!!

Diverse läkarintyg ska oxå fixas så jag kan få in den jäkla vårdbidragsansökan snart,som jag btw lyckades tabba mig totalt med.

Smart ass =jag  missade att jag kunde ta med syskonens sjukdomar/funktionsnedsättningar och få barnen ihopräknade,detta kom jag på lagom tills jag tyckte att jag va klar med ansökan för L.

Bara att ta nya tag och skriva så fingrarna blöder ytterligare några dgr,ringa fler samtal för att få ordning på alla intyg osv suck ska bli såååå skönt när detta är färdigt

Av bokstavsfamiljen - 10 oktober 2014 12:38

Hjälp!! Det står helt still i mitt huvud idag,kanske är det fullt därinne efter ett par timmar frenetiskt skrivande på vårdbidragsansökan för barnen....

Försöker komma på en god middag tills ikväll...vad ska ni äta??

Alla förslag är välkomna helst ska dom då passa 2vuxna som gärna tar ett glas gott rött till,3 tonårstjejer och kanske nån pojkvän oxå,en drömmande tös som kan sitta i timtal vid matbordet om inte maten är intressant nog,en hyperaktiv pojk som behöver all mat han kan få i sig men kräsen som han är helst äter snbbnudlar och en trotsig 3-åring som säger nnnnnej till i princip allt hehe där fick ni nåt att bita i =)

Helst ska maten vara god att värma oxå till de 2 föräldrarna som ofta äter kall mat för att vi inte hinner äta när barnen ska äta hmm varför sätter vi bara inte som rutin att äta i "lugn & ro" efter barnen är klara,njaee vi gör det ibland men tycker ändå det är rätt trevligt att äta ihop (säger vi alltid innan middag iaf) efter maten kan just de orden ångras ändå går vi på den varje gång 7dagar i veckan haha.

Tacos är vi rätt trötta på och det passar inte alls för L,mat som är "kladdig" går oftast inte hem eller mat som ska blandas för den delen. 

Funderade på pulled pork med bröd,potatisklyftor mm men vill helst göra egen så det får nog bli morgondagens middag så kan den få stå över natten mmm såååå gott.

Av bokstavsfamiljen - 10 oktober 2014 11:27

Vaknade imorse helt av mig själv,låg och lyssnade en liten stund och insåg-DET ÄR TYSY!!!!!

Japp maken hade fått iväg alla barn till skola &dagis utan att väcka mig,underbart.

Gick upp och tog en mugg kaffe kikade lite på facebook och bara njöt av att vara själv :)

Denna morgon älskade jag min man lite extra att få sova ut efter gårdagens bravader va riktigt riktigt skönt.

Städat undan så vi kan ta helg sen,nu står handling och fix på schemat ska avverka några timmar på kontoret först sen är det FREDAGSMYYYYYYS med alla goa barn.

Mamman känner lite ro i kroppen idag så det kan bli en riktigt trevlig helg detta,solen skiner,kaffet är gott och jag har ingen rivalitet om ipaden för en gångs skull (så fort jag sätter mig med min ipad brukar minstingen kräva att det va minsann hans tur) att barnen har egna verkar inte vara väsentligt,mammas är bäst och ROSA =)

Ha en skön helg alla,nu ska jag planera mysmiddag och jobba undan lite 

Av bokstavsfamiljen - 9 oktober 2014 18:34

Idag är en sån dag jag helst skulle vilja bara lämna allt och gå härifrån. Har precis avslutat en matfight med L som varade bra över 1timma. Fast det bara kokade i mig lyckades jag hålla lugnet och bara vänta ut honom till slut så,trägen vinner. Tack vare den toklånga väntan missade jag en adhd föreläsning som jag hade velat åka på,typiskt när allt annat va fixat,barnvakt och sånt så sket det sig på mållinjen iallafall fall.

Nu är jag både irriterad,frustrerad och lite lite lättad att jag faktiskt lyckades vara den som vann dagens fight utan att bli "galen".

Längtar febrilt efter att kl ska slå godnatt för dom små så det går att andas ut lite

tålamodet är inte på topp idag,avverkat ett dygn på jobbet,direkt till vårt kontor imorse för mer arbete och sen hem och tampas med ungar.

Hade så mycket sett framemot denna föreläsningen men men vara att vänja sig vid att man inte alltid får som man vill

Imorgon är förhoppningsvis en ny och bättre dag :)

Av bokstavsfamiljen - 7 oktober 2014 12:22

Började dagen med ett svettigt pass på gymmet efter jag lämnat lilleman på dagis,riktigt härligt,har saknat gymmet och nu äntligen efter 6veckor orkade jag släpa mig dit.En sväng i solariet blev det oxå,kom ut som en ny människa som kanske inte fullt är så likblek längre ;)

Gymmet är bra det rensar hjärnan lite och man kan avreagera sig lite,styrketräningen gör mig mentalt starkare och till en gladare och bättre mamma,speciellt de jobbiga dagarna är det skönt att lyfta lite skrot.

Unnade mig en lunch på stan med en kompis,det sociala har vart åsidosatt så det va ruskigt skönt att umgås igen,en god räksallad och en helt fantastisk vaniljlatte gjorde verkligen lunchen perfekt :)

Nu ska det röjas undan och planeras middag tills ungarna kommer hem,inte lätt d där med mat alla gånger

det som L en dag tycker om kanske inte alls passar nästa dag osv,kräsen som få och mycket bestämd i vad han vill (och inte vill) äta,hur maten ska ligga på tallriken osv

Idag lutar det åt spaghetti & köttfärssås eller lax hmm får se vad det blir.

Inatt kommer min kärlek hem ska bli skönt även om jag lär sova när han landar hemma,imorgon är det min kl som ringer 5:30 jobbdygn som gäller.

Även idag blåser det halv storm usch tycker inte om höst & vinter blä mer sommar åt folket tack!!!!

Av bokstavsfamiljen - 6 oktober 2014 19:25

Denna kväll är magisk!!!! 

Lilleman somnade snällt vid 19 efter att pussat sin mamma godnatt,L gav sig och duschade efter bara 10min tjat (kan ta timmar ibland och slutar ofta med rejäla utbrott ) och sitter nu uppkrupen i soffan med en go filt,iPad och ser på transformers 4 att observera han sitter faktiskt just still!!! Inga armar som fladdrar,inget studsande upp och ner helt magiskt.

Tonåringarna är instängda på rummet med datorer och ipads och mamman sitter nöjt o soffan,njuter av lugnet,kaffet som för en gångs skull kan drickas varmt och bloggar lite :)

Denna kväll ska sparas i minnet,inte ofta kvällarna är så lugna och sköna önskade bara att min älskling hade varit hemma och också fått se och uppleva detta euforiska tillstånd som ligger över vårt hem denna måndagkväll.

I minnet ligger dock att L haft en mindre bra skoldag och hamnat i slagsmål,suck,men jag väljer aktivt att inte tänka på det mer idag utan bara njuta av kvällen.....iaf fram tills L ska nattas

Ovido - Quiz & Flashcards